Stenger dørene etter 11 år: — Tusen takk for alt, til alle våre kunder. Dere har virkelig vært de beste, sier Kvadrat Salats innehaver George Scarvounis.

Etter 11 år i Prinsens gate er det slutt: - Det er med tungt hjerte jeg stenger Kvadrat Salat

— Etter noen veldig tøffe år, både økonomisk og fysisk, er ikke dette mulig lenger, sier innehaveren av Kvadrat Salat i Prinsens gate. Etter 11 år stenges dørene for lunsjstedet som er blitt hyllet av kundene på ulike nettsteder.

Publisert

Et kjapt nettsøk på Kvadrat Salat i Prinsens gate viser at kundene har satt pris på lunsjstedet. Men gode nettanmeldelser gir ikke kroner i kassa.

— Da jeg startet Kvadrat Salat for 11 år siden var tanken å skape et lunsjsted der vi kunne tilby kundene våre ordentlig sunn, god kvalitetsmat til en overkommelig pris, skriver innehaver George ScarvounisFacebook.

— Takk til alle våre kunder

I flere tiår har oslopolitikerne ønsket mer liv i Kvadraturen. Uten at det har lykkes i særlig grad. Kvadrat Salat er ikke den første næringsvirksomheten som har slitt i denne delen av sentrum.

— Etter noen veldig tøffe år, både økonomisk og fysisk er ikke dette mulig lenger. Vi ser litt på muligheten for at noen andre skal overta, men ønsker de riktige folkene som vil bringe videre det Kvadrat Salat står for, sier Scarvounis.

— Tusen takk for alt, til alle våre kunder. Dere har virkelig vært de beste, skriver George Scarvounis.

Powered by Labrador CMS