Nå satser Oslo Open fullt mot neste arrangement, og har nettopp ansatt Torshov-bosatte Frida Karina Rusnak som daglig leder.
Nå satser Oslo Open fullt mot neste arrangement, og har nettopp ansatt Torshov-bosatte Frida Karina Rusnak som daglig leder.

Ny leder for Oslo Open bor på Torsov og skal spre kunst i alle bydeler

Når var du sist i et kunstnerverksted? Kanskje da Oslo Open ble arrangert for første gang siden korona-nedstengningen i april i år? Da den kunstnerstyrte organisasjonen inviterte til «Pande-minimumsutgaven»?

Publisert

Nå satser Oslo Open fullt mot neste arrangement i april 2022, og har nettopp ansatt Torshov-bosatte Frida Karina Rusnak som daglig leder.

Oslo Opens hovedvirke er å arrangere åpne dager i Oslos mangfoldige kunstneratelierer og verksteder to dager til ende i april hvert år.

— Det blir stas!

I en pressemelding fra organisasjonen sier styreleder Trond Hugo Haugen at de ser fram til å se hvordan Rusnak skal forme arrangementet til neste år.

— Oslo Open er til for både kunstfeltet og byens befolkning, og vi gleder oss til å se Frida forme Oslo Open i tett samarbeid med byens profesjonelle kunstnere, som er vår viktigste ressurs og årlig åpner sine verdener for byen. Neste år åpner de endelig fysisk igjen, 23.-24. april. Det blir stas!

Powered by Labrador CMS