Hvis du ikke får billetter til showene på Folketeateret kan du se Iliza Shlesinger i den nyeste spesialen hennes på Netflix. Den heter «The Iliza Shlesinger Sketch Show» og hadde premiere i april 2020.

Stjernekomikeren Iliza Shlesinger kommer til Oslo og Folketeateret 17. oktober

Etter mye frem og tilbake ble det i dag endelig klart at Iliza Shlesinger slipper inn i Norge og skal gjennomføre to show på Folketeateret på søndag.

Publisert

Det blir den første stand up-kvelden på Folketeateret på snart to år, skriver teateret i en pressemelding.

Iliza Shlesingers første forestilling er allerede utsolgt, men show nummer to er fortsatt i salg. Turneen heter «Iliza - Back in Action Tour».

Har fem Netflix-spesialer bak seg

Shlesinger er en lysende stjerne på den amerikanske stand up-himmelen og har fans over hele verden. Siden 2020 har hun laget fem Netflix spesialshow, og opparbeidet seg en stor fanskare på Instagram.

I 2008 vant hun NBCs Last Comic Standing og i 2017 var hun vert i sitt eget talkshow Truth & Iliza på kanalen Freeform.

Hennes hittil siste show på Netflix heter «The Iliza Shlesinger Sketch Show» og hadde premiere på Netflix i april 2020.

Iliza Shlesinger spilte hun mot Mark Wahlberg i filmen «Spenser Confidential».

Har blitt skuespiller

De siste årene har Iliza beveget seg over i skuespillersfæren og blir å se i hovedrollen i Netflix-filmen «Good On Paper», en uavhengig produksjon hun har skrevet manus til, og som hun kaller en «non-rom-com».

Nylig spilte hun mot Mark Wahlberg i filmen «Spenser Confidential», og hun hadde birolle i det kritikerroste uavhengig produserte filmen «Pieces of a Woman» med Vanessa Kirby i hovedrollen.

Powered by Labrador CMS