Innsatsleder Tore Barstad forteller at de tre i leiligheten ved Lilleborg kirke ble utsatt for kraftig vold. To menn i 30-årene er pågrepet, mistenkt for voldsutøvelsen.

Tre skadd ved Lilleborg kirke: - De er utsatt for kraftig vold og det var mye blod i leiligheten, sier politiets Tore Barstad

Politiet rykket ut til melding husbråk like ved Lilleborg kirke ved 21-tiden i kveld. I leiligheten fant politiet tre skadde personer. To menn i 30-årene er pågrepet i nærheten av leiligheten, mistenkt for å stå bak voldshendelsen.

Publisert

— Vi er på stedet med flere patruljer etter melding om husbråk, ved vår ankomst er det tre personer som er skadet i en leilighet, skrev politiet på Twitter klokken 20.55 tirsdag kveld.

— De er utsatt for kraftig vold. Det var mye blod i leiligheten, sa politiets innsatsleder Tore Barstad til NTB.

— Har fått ordentlig juling

Husbråket politiet rykket ut til var i en leilighet like ved Lilleborg kirke. Kort tid etter ankomst pågrep politiet to menn i nærheten av leiligheten.

De to pågrepne er begge menn i 30-årene. De ble funnet i nærheten kort tid etterpå, basert på beskrivelser fra de tre i leiligheten.

Politiet på vei inn i leiligheten ved Lilleborg der tre personer ble funnet blodig og forslått tirsdag kveld ved 21-tiden.

— De tre har rett og slett fått ordentlig juling, sier operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt.

Alle de fem involvert i voldshendelsen skal være kjenninger av politiet, men foreløpig er det ikke fastslått om det er noen forbindelse mellom partene. To fornærmede er sendt til legevakt, mens den tredje er sendt til Ullevål sykehus for behandling.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS