10-åringen slapp unna sammenstøtet med kutt under kneet.
10-åringen slapp unna sammenstøtet med kutt under kneet.

10-åring på elsparkesykkel påkjørt ved Storo. Politiet etterlyste sjåfør

Politiet gikk i ettermiddag ut med etterlysning av en sjåfør etter at en 10 år gammel gutt på elsparkesykkel ble påkjørt ved Storo. Nå er kvinnen avhørt og ikke lenger mistenkt for å ha stukket av fra ulykken.

Publisert

Den 10 år gamle gutten på elsparkesykkel slapp fra kollisjonen ved Storo med et kutt under kneet. Sammenstøtet mellom gutten og bilen skal ha skjedd ved 15.40-tiden.

Politiet gikk først ut med en etterlysning av en kvinne som skal ha kjørt en mørk SUV. Men etter å ha kommet i kontakt med sjåføren og avhørt henne er hun ikke mistenkt for å ha stukket av, skriver politiet på Twitter.

Følger opp saken videre

— Vi har snakket med fører og ytterligere vitner som sier at gutten kjørte på en slags elsparkesykkel da han kolliderte med bilen, opplyser Oslo politidistrikt.

— Vi mistenker ikke sjåføren for å ha stukket fra ulykken. Vi følger opp dette videre i etterforskningen, skriver politiet.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS