— Paret viste filmen til patruljen, og det var ikke noe tvil om at det var det som var årsaken til lydene, opplyser politiet.

Politiet rykket ut til skrik og rop: Par på Bjølsen lagde video til Dirty dancing

Politiet oppsøkte sent tirsdag kveld en leilighet på Bjølsen etter bekymringsmelding om rop og skrik. En nabo trodde en kvinne var i nød. Men i leiligheten fant politiet et par inspirert av en film fra 1987.

Publisert

— De har spilt inn en Tiktok video inspirert av Dirty Dancing, og som kjent er det krevende løft i denne filmen, noe paret trengte flere forsøk på å få til, opplyser politiet i Oslo på Twitter.

Politiet fikk melding om hendelsen litt før klokken 23.30 tirsdag kveld.

Nabo fryktet kvinne ble utsatt for vold

— Det var en nabo i blokka som var bekymret for at en kvinne ble utsatt for vold på grunn av skrik og dunkelyder, og det hadde pågått en stund, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand til NTB.

En patrulje i området fant fram til riktig leilighet og par.

— Paret viste filmen til patruljen, og det var ikke noe tvil om at det var det som var årsaken til lydene, sier Hekkelstrand, som legger til at det er bra folk melder fra når de er bekymret.

— Vi setter pris for det. Heldigvis var det ikke noe straffbart i dette tilfellet. Vi vet alle hvor vanskelig det løftet er og har full sympati med paret, sier han.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS