Politiet gikk tidlig ut og sa det fantes gode bilder av ransmannen på Sagene i fjor. Nå henlegges saken uten at bildene noensinne er offentliggjort.
Politiet gikk tidlig ut og sa det fantes gode bilder av ransmannen på Sagene i fjor. Nå henlegges saken uten at bildene noensinne er offentliggjort.

Politiet mente å ha gode bilder av gjerningsmann. Men nå henlegges ranet mot gullsmed på Sagene

Politiet mente de hadde sikret seg gode bilder fra overvåkingsvideo av mannen bak ransorsøket mot gullsmeden i Maridalsveien på Sagene i fjor. Men nå henlegges saken og bildene av ransmannen er aldri offentliggjort.

Publisert

— Ingen av etterforskningsskrittene har gitt resultater, herunder videoovervåkning, vitneavhør og DNA-undersøkelser, sier politiadvokat Lene Risten til Sagene Avis.

På ettermiddagen 2. november i fjor kom en mann inn i gullsmeden i Maridalsveien 152 og truet med en pistol-lignende gjenstand.

Offentliggjorde aldri bilder av ransmann

Politiet bevæpnet seg i jakten på gjerningspersonen, og brukte både hunder og politihelikopter i søket.

Men i 14.20-tiden samme dag ble likevel det aktive søket avsluttet, selv om politiet på det tidspunktet mente det var gjort funn som politiet knytter til ranet.

Blant annet mente politiet rett etter ranet at det var sikret gode overvåkingsbilder av gjerningsmannen.

Bildene ble imidlertid aldri offentliggjort og distribuert til media. Noen beskrivelse av ransmannen ble heller aldri offentliggjort av politiet.

Nå henlegges saken fordi politiet mener det ikke er store sjanser for å finne personen som truet de ansatte i gullsmedbutikken på Sagene.

— Saken er henlagt på grunn av manglende informasjon om gjerningsperson, sier politiadvokat Risten.

Powered by Labrador CMS