Kan ha brukt knallskudd: — Foreløpige undersøkelser av tomhylsene som er funnet på åstedet, tyder på at våpenet ikke var et tradisjonelt skytevåpen, opplyser politiet.

Mann siktet for Torshov-skyting er løslatt fra varetekt

Politiet har løslatt mannen som i forrige uke ble siktet etter en skyteepisode på Torshov i Oslo, men han er fortsatt siktet.

Publisert

— Han ble løslatt da det ikke var grunnlag for varetektsfengsling. Han har fortsatt status som siktet, skriver politiadvokat Kine Wesseltoft i en epost til Avisa Oslo.

Mannen ble pågrepet på Sagene i forrige uke. Politiet knytter ham til skytingen i Torshovgata på kvelden 30. august da det skal ha blitt løsnet skudd mellom to biler.

Siktet nummer 2 heller ikke i varetekt

Flere ble vitne til scenen som utspilte seg på åpen gate. I ettertid har politiet gått ut med at det sannsynligvis dreier seg om knallskudd.

— Foreløpige undersøkelser av tomhylsene som er funnet på åstedet, tyder på at våpenet ikke var et tradisjonelt skytevåpen, har Wesseltoft uttalt.

Kort tid etter skytingen ble tre personer anholdt av politiet i tilknytning til en bil. Disse har senere fått status som fornærmet i saken.

I tillegg til mannen som ble pågrepet i forrige uke, er ytterligere én mann siktet. Heller ikke han ble fremstilt for varetekt.

Powered by Labrador CMS