Plomberinger på en dør ved en leilighet der en mann ble frihetsberøvet på Torshov. Til uken kommer rettssaken opp i Oslo tingrett.

Innenfor denne døren på Torshov skal kidnappet mann ha blitt mishandlet: – Spark og slag med skjefte, kniv og pistol

To menn i 20-årene ble 1. januar pågrepet og siktet for å ha bortført en mann på Torshov nyttårshelgen i fjor. Nå er tiltalen klar.

Publisert

De to mennene, henholdsvis 27 og 24 år gamle, er nå tiltalt for å ha kidnappet en mann i ett døgn, og deretter utsatt ham for gjentatte spark og slag, skriver Avisa Oslo.

Ifølge tiltalen, skal den fornærmede mannen ha blitt holdt i en leilighet fra klokken 16.00 den 31. desember, fram til 1. januar klokken 15.14.

– I leiligheten ble «NN» utsatt for gjentatte spark og slag i hodet, ansiktet og på kroppen, blant annet med et skjefte og en kniv og en pistol, står det i tiltalen. 

Bundet bak ryggen

Flere personer enn bare de to tiltalte skal være involvert i hendelsen, kommer det frem av tiltalen.

Fornærmedes hender var tidvis bundet bak på ryggen, og han ble flere ganger truet på livet med ulike våpen, ifølge tiltalen. 

Skudd i veggen

Det ble løsnet et skudd som gikk i veggen og over hodet til den fornærmede mannen. Han ble påført både hjernerystelse og hevelser i ansiktet og på kroppen.

27-åringens forsvarer sier til avisa at hans klient nekter straffskyld, mens 24-åringens forsvarer opplyser at hans klient erkjenner straffskyld.

Dømt for drapsforsøk i juni

Saken kommer opp i Oslo tingrett neste uke, og det er satt av tre dager til rettsforhandlingene.

Det hører med til historien at den 24 år gamle mannen i juni i år ble dømt til fem år og ni måneders fengsel for drapsforsøk, etter en skyteepisode på Grønland i juni i fjor, skriver Avisa Oslo.

Powered by Labrador CMS