Politiet aksjonerte mannsterkt mot en boligblokk på Torshov i Oslo etter at en mann i 40-årene ble skutt i en leilighet tirsdag. Onsdag formiddag var mannen utskrevet fra sykehus.
Politiet aksjonerte mannsterkt mot en boligblokk på Torshov i Oslo etter at en mann i 40-årene ble skutt i en leilighet tirsdag. Onsdag formiddag var mannen utskrevet fra sykehus.

Politiet avhører tre siktede etter skytingen på Torsov

Politiet er i gang med avhør av de tre siktede etter skytingen i en leilighet på Torshov tirsdag. Torsdag vil spørsmål om varetekt bli tatt stilling til.

Publisert Sist oppdatert

I 20-tiden onsdag hadde politiet avhørt to av de tre siktede.

– Vi har avsluttet avhørene for kvelden. I morgen vil vi fortsette med nummer tre, forteller Frank Opdahl ved drapsseksjonen i Oslo politidistrikt til NTB.

Han legger til at det torsdag vil bli tatt en beslutning på hvem og hvor mange som eventuelt vil bli fremstilt for varetektsfengsling.

– Vi har tidligere sagt at vi ikke utelukker flere pågripelser, men har ikke noen flere navngitte personer som vi leter etter, sier Opdahl.

Ikke i familie

De tre pågrepne er siktet for drapsforsøk og har ikke en familiær relasjon til offeret, ifølge politiet.

Mannen i 40-årene som ble skutt i en leilighet på Torsov tirsdag ettermiddag, ble onsdag formiddag skrevet ut fra sykehus. Politiet har også jobbet med å avhøre ham, ifølge VG.

Kjenninger av politiet

– Vi har fått noen forklaringer fra ham, men vi er ikke ferdige ennå. Det er tidlig i etterforskningen fortsatt, så vi har mye vi skal få gjort før vi har god oversikt over hva som har skjedd, sier Opdahl til avisa.

Mannen som ble skutt, ble truffet i en arm. Han ble ikke påført alvorlige skader.

De tre siktede er kjenninger av politiet.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.