Nytt hjemmetap for Manglerud Star

Manglerud Star gikk på en stjernesmell mot Vålerenga i forrige serierunde. Da ble det sju baklengs. Lørdag tapt MS igjen hjemme i "garasjen" på Manglerud - denne gangen for Sparta.

Manglerud Star står uten seire og med fattige to poeng hittil i årets hockeysesong på øverste nivå i Norge.

Da Sparta gjestet Manglerudhallen lørdag ble det et nytt nederlag for drabantbylaget. Sparta tok ledelsen 1-0 før MS utlignet under ett minutt senere.

Sparta rykket fra

Men så rykket Sparta fra med to scoringer i midtperioden og en i sisteperioden, før Manglerud Star mot slutten fikk inn en redusering.

Med seieren over MS ligger nå Sparta med 17 poeng på en andreplass i serien, ett poeng bak serieleder Stjernen.

Kampfakta: Manglerud Star - Sparta 2-4 (1-1, 0-2, 1-1). Mål: 1. periode: 0-1 (7.36) Niklas Roest (Kristian Jakobsson, Maksims Ponomarenko), 1-1 (8.12) Kristoffer David Jörgen Pihlqvist. 2. periode: 1-2 (21.34) Daniel Olsson Truklja (Lars Joakim Emil Lundberg, Jakobsson), 1-3 (32.08) Marcus Thor Erik Fagerudd (Jakobsson, Lundberg). 3. periode: 1-4 (47.45) Sander Thoresen (Truklja), 2-4 (55.13) Pihlqvist (Robin Olsen-Syversen).