Kvinnen (22) som er siktet og vareteksfengslet av Oslo tingrett etter knivstikking på Bogerud sist lørdag, erkjenner ikke straffeskyld.

Kvinne varetektsfengslet i to uker, siktet for grov kroppsskade i Rustadgrenda

Den 22 år gamle kvinnen som er siktet for grov kroppsskade etter en knivstikking i Rustadgrenda lørdag, er varetektsfengslet i to uker, slik politiet begjærte.

Publisert

Hun er også ilagt brev- og besøksforbud i fengslingsperioden, med unntak for foreldrene.

En person ble alvorlig skadd i voldsepisoden som fant sted i Rustadgrenda på Bogerud. Den skadde var bevisst og ble kjørt til sykehus med ambulanse.

Nekter straffeskyld

Ifølge operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt har de to involverte en profesjonell relasjon. Det var flere til stede under hendelsen.

I kjennelsen skriver dommerfullmektig Monica Magdalena Zak at siktede har knyttet seg til den faktiske handlingen, men ikke har erkjent straffskyld.

Videre at det fortsatt er flere forhold som fremstår uavklart. Blant dem motivet for handlingen, siktedes sinnstilstand og forsett, og bakgrunnen for og opptakten til knivstikkingen.

Selv om siktede har forklart at hun ikke husker hendelsen, foreligger det ingen andre opplysninger i saken som skulle tilsi at hun var utilregnelig, skriver dommerfullmektigen.

Powered by Labrador CMS