Om bare noen dager åpner Olsen på Bryn igjen. Det blir de mange stamgjestene glade for.

Da er moroa i gang igjen på Olsen på Bryn. På fredag braker det løs

Fredag 13. mai blir første mulighet til å besøke «nye» Olsen på Bryn. Den helgen vil det være konsert begge dagene.

Publisert

– Det er nesten utsolgt fredag og lørdag. Vi har solgt rundt 70 billetter til begge dagene, og det er 30–40 billetter igjen før det er helt fullt, sier daglig leder Frode Veie, til Nordstrands Blad.

For de som ikke vil på konsert, er det fortsatt mulig å komme innom. Dørene åpner klokka 19:00, og det blir billettsjekk først to timer senere. Konserten begynner 22:00.

Blant bandene som spiller er Mike & Tommy fra Oppsal og Grandpa's fra Manglerud. Ellers spiller blant annet Bjølsen Valsemølle, fra Bjølsen. De gikk opprinnelig under navnet Samvirkelaget. I tillegg stiller Paradise City med Guns n’ Roses-låter.

– Mer lokalt enn det går ikke an å få til, sier Veie.

En generalprøve

Olsen på Bryn holder åpent bare i helgene fremover. Veie omtaler det som en generalprøve. Kjøkkenet måtte totalrenoveres, og det tar tid å skaffe kokker og personale. Derfor vil de ha noen konserthelger i mai og juni for å se hvordan logistikken fungerer.

Planen er at den fullstendige åpningen blir den 19. august.

– Vi gleder oss masse nå, det blir kjempegøy. Jeg blir dørvakt neste helg og vil selge billetter og hilse på. Det er den hyggeligste jobben – å være vert, sier Veie til Nordstrand Blad.

Inndro skjenkebevillingen

Det var sommeren 2019 at kommunen inndro skjenkebevillingen til Olsen på Bryn på grunn av bagatellmessige feil. Det skulle gå måneder og år før de fikk den tilbake. Det skapte debatt i bystyret.

Siden har utestedet vært rammet av korona. Men til helgen åpner Olsen igjen, om enn i en foreløpig versjon.

Powered by Labrador CMS