Molde 20240720. KFUMs Johannes Andres Hummelvoll-Nunez feirer etter eliteseriekampen i fotball mellom Molde og KFUM på Aker Stadion.
KFUM blir trolig ikke kastet ut av cupen.

KFUM Oslo bøtelagt med 100.000 kroner for spillertabbe – blir trolig ikke kastet ut av cupen

Eliteserieklubben KFUM Oslo spilte med en suspendert spiller mot Sogndal, men blir likevel ikke kastet ut av cupen.

Publisert

Det var ikke før seieren mot Lysekloster at regelbruddet ble avdekket. Da sendte 2.-divisjonsklubben inn protest til Norges Fotballforbund med påstand om at Sogndal skulle tilkjennes seieren mot KFUM, og at Lysekloster og Sogndal skulle møte hverandre på nytt i 4. runde.

I mai besluttet doms- og sanksjonsutvalget å avvise protesten, men NFFs påtalenemnd har imidlertid behandlet saken på nytt. I innstillingen mente de at KFUM burde bli kastet ut av cupen.

Fornøyde

Doms- og sanksjonsutvalget kom til en annen konklusjon og har besluttet at KFUM får en bot på 100.000 kroner.

– Vi er fornøyd med at våre innsigelser ble tatt til etterretning, men aksepterer boten selv om den er noe høy, sier KFUMs daglig leder Thor-Erik Stenberg til Nordstrands Blad.

Stabæk neste

Norges Fotballforbund opplyser at påtalenemnda kan anke avgjørelsen. Skulle det skje, vil saken bli vurdert på nytt av NFFs ankeutvalg.

KFUM møter Stabæk i NM-kvartfinalen. Går de seirende ut derfra, møter de vinnerne av oppgjøret mellom Vålerenga og Fredrikstad.

Powered by Labrador CMS