— Jeg er utrolig glad for å være med videre og at klubben ville ha meg videre, sier Jørgen Isnes etter å ha forlenget kontrakten med KFUM Oslo..

Suksesstrener Jørgen Isnes forlenget med KFUM. Nå snuser laget hans på opprykk

KFUM Oslo tok sin tredje strake seier da Fredrikstad ble slått 2-1 i kveld. Nå snuser klubben på opprykk, og bare timer før seieren slapp Kåffa nyheten om at suksesstrener Jørgen Isnes forlenger med osloklubben.

Publisert

— Sendt fra himmelen, synger Kåffa-tilhengerne Profetene om trener Jørgen Isnes.

Nå kan Profetene og alle andre rundt klubben hjemmehørende på Ekebergsletta glede seg - Isnes forlenger med klubben og forplikter seg til å trene laget ut 2025.

— Gleder meg til reisen videre

— Jeg er utrolig glad for å være med videre og at klubben ville ha meg med videre. Veldig takknemlig og ydmyk for det, og gleder meg til reisen videre, sier sukesstreneren til KFUM Oslos nettside.

Etter å ha informert spillerne om kontraktsforlengingen gikk spillerne ut på banen for å møte Fredrikstad. Og der fortsatte Kåffa seiersrekken - det ble 2-1 seier over østfoldingene.

KFUM Oslo er nå ett poeng bak serietoer Ranheim, mens Stabæk og Sandnes Ulf følger ytterligere ett poeng bak.

— Disse poengene blir livsviktige. Nå har vi heng på Ranheim. Vi har en ambisjon om topp seks, men vi ser vi har heng på annenplassen, sa KFUM-trener Jørgen Isnes til Discovery.

— Har ikke snakket så mye om opprykk

— Da er det naturlig at dere prater om dette. Vi skal ha fokus på de gode prestasjonene som er årsaken til at vi ligger der vi gjør, mener Kåffa-treneren.

— Vi har ikke snakket så mye om opprykk, men nå lukter det litt her, sa målscorer Moussa Njie, som ble matchvinner.

Ingen av lagene maktet å score før pause. Dermed sto det 0-0 til pause.

Tore André Sørås ga KFUM Oslo ledelsen sju minutter etter sidebytte. 24-åringen har scoret fem mål denne sesongen. Fem minutter senere doblet Moussa Njie ledelsen til KFUM Oslo.

Powered by Labrador CMS