Sterk borteseier for KFUM mot Raufoss. Spørsmålet er om Kåffa klarer å ta steget helt opp i Eliteserien gjennom kvalikspill.

KFUM med sterk borteseier over Raufoss. Er sikret kvalik om opprykk til Eliteserien

KFUM Oslo knuste hjemmelaget Raufoss 3-0. Klubben med tilhold på Ekeberg er nå klar for å spille kvalik om opprykk til Eliteserien.

Stabæk ser ut til å ta den andre direkte opprykksplassen til Eliteserien, og bak der er KFUM Oslo og Start klare for kvalikspill.

Etter 34 minutters spill tok gjestene ledelsen ved Johannes Hummelvoll Nuñez. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til KFUM.

To Kåffa-scoringer i andre omgang

— Det er uten tvil de som har sjansene, men jeg føler vi klarte å juster oss, sier Nunez i pausepraten på Discovery.

Nuñez forklarer også hvordan han satte inn KFUMs første mål.

— Det er en veldig aggressiv keeper. Og han er kanskje litt arrogant der med den touchen, så da må vi straffe han.

Moussa Njie fikk nettsus og doblet ledelsen for KFUM etter 55 minutter, og Tore André Sørås økte ledelsen da han satte inn 3-0 rett etterpå. Dermed endte kampen 0-3.

Etter mandagens kamp ligger Raufoss på tiendeplass på tabellen med 35 poeng, mens KFUM Oslo er på tredjeplass med 49 poeng.