Maud Formark ved den anerkjente matbutikken Jacobs på Holtet er nøye med hygiene og smitteverntiltak.
Maud Formark ved den anerkjente matbutikken Jacobs på Holtet er nøye med hygiene og smitteverntiltak.

Matbutikken Jacobs på Holtet med ekstra koronatiltak

— Dette gjør vi ikke bare for kundene, men også for oss ansatte, slik at vi kan holde ut så lenge som mulig, sier butikksjefen.

Publisert

Matbutikken JacobsHoltet i Oslo har innført en rekke ekstra tiltak for å redusere smittefaren.

Tiltakene begynner allerede ved inngangen. Kundene blir dirigert med sperrebånd mot en vask så de kan vaske hendene før de går inn i butikken. Ansatte desinfiserer alle flater som kundene kommer i kontakt med jevnlig, slik som skapdører og handlevogner. Dette skjer flere ganger om dagen.

Les også: Christian Radich flyr det gule karanteneflagget i Bunnefjorden

Flere plakater i butikken

I tillegg bruker butikken kun annenhver kasse, for å øke avstanden mellom kundene. Kundene anmodes også om å betale med kort, og det henger flere plakater i butikken for å minne kundene om å holde avstand på én meter.

— Dette gjør vi ikke bare for kundene, men også for oss ansatte, slik at vi kan holde ut så lenge som mulig og holde butikken åpen, sier butikksjefen.