KFUM Oslos Keivan Ghaedamini stod for kampens første mål. Det holdt likevel ikke til bortseier mot Stabæk søndag.

KFUM Oslo spilte uavgjort borte mot Stabæk

Det ble poengdeling mellom Stabæk og KFUM Oslo på Nadderud stadion i 1. divisjon søndag.

KFUM Oslo tok ledelsen ved innbytter Keivan Ghaedamini etter 35 minutters spill. Han ble byttet inn kun tolv minutter tidligere. Ved pause sto det 1-0 til KFUM Oslo.

Noen minutter ut i andreomgangen utlignet Gift Orban for Stabæk. Stabæk-angriperen står med fire scoringer denne sesongen.

Legger seg på femteplass

Filip Delaveris (KFUM Oslo) scoret 2-1 fra krittmerket ni minutter etter pause. Innbytter Oliver Edvardsen sørget for at lagene var like langt da han utlignet til 2-2. Han hadde vært på banen i bare elleve minutter. Den endelige stillingen i oppgjøret ble 2-2.

Stabæk har tatt poeng i sine fem siste hjemmekamper.

Stabæks Sturla Ottesen, Fredrik Krogstad og Nicolai Næss fikk gult kort. For KFUM Oslo fikk Remi-André Svindland gult kort.

Etter søndagens kamp er Stabæk på andreplass på tabellen med 28 poeng, mens KFUM Oslo ligger på femteplass med 25 poeng.

Harald Røvig Sletner var dommer. 1903 tilskuere hadde tatt turen.