KFUM Oslo kan juble etter tre poeng hjemme mot Sogndal. Bortelaget lå under 3-0 og klarte å redusere til 3-2, men KFUM halte til slutt seieren i land.

KFUM Oslo seiret hjemme mot Sogndal

Kåffa tok tre viktige poeng da de slo Sogndal 3-2 på hjemmebane. Dermed ligger KFUM Oslo på en femteplass i Obos-ligaen med 21 poeng etter 12 spilte kamper.

Dadi Dodou Gaye ga KFUM ledelsen tidlig i oppgjøret med sitt mål etter bare to minutters spill.

Etter 20 minutter ble vondt til verre for Sogndal, da Simen Hestnes doblet ledelsen for KFUM Oslo. Petter Nosakhare Dahl la på til 3-0 for KFUM Oslo sju minutter senere.

Sto i mot Sogndals sluttspurt

Andreas van der Spa reduserte til 1-3 etter 39 minutters spill. Etter halvspilt kamp var stillingen 3-1 til KFUM Oslo.

Etter et kvarter av andre omgang reduserte Sogndal da Jónatan Ingi Jónsson satte inn 2-3-målet. Den endelige stillingen i kampen ble 3-2.