Daglig leder Cristiano Comelli (t.v.) og samarbeidspartner Marco Vacchina på Smak av Italia åpner nok en forretning i Oslo.Foto: Smak av Italia
For 15 år siden begynte Cristiano å importere maten han savnet fra Italia. Nå åpner han sin syvende butikk, denne gangen på Lambertseter
Til uka blir det åpningsfest fylt med smaksprøver, i det Smak av Italia nå åpner sin syvende butikk: – En slik utvikling gjenspeiler vår filosofi, sier daglig leder Cristiano Comelli.
Smak av Italia åpner til uka en ny butikk på Lambertseter senter.
Dette blir den syvende butikken til daglig leder Cristiano Comelli, som startet smått med å importere de italienske varene han savnet til det lille tettstedet Sætre i Asker.
– En slik utvikling gjenspeiler vår filosofi om kontinuerlig vekst, en filosofi som har tillatt oss å vokse i første halvdel av 2023, til tross for en tøff periode preget av svekket kronekurs og prisøkning i Europa, sier Comelli i en pressemelding.
– Smaksprøver er vår markedsføring
Torsdag 7. september klokken 15.00 inviterer han til storslagen åpningsfest, der en spekeskinke på 10 kg vil bli åpnet og håndskåret, i tillegg til en rekke andre smaksprøver. Alt for å feire på realt italiensk vis.
Annonse
– Smaksprøver er vår signatur av flere årsaker. Vi mener at den beste måten å fortelle historien til våre leverandører, er gjennom de ulike smaksprøvene av varene som de tilbyr, forteller den daglige lederen videre.
– Smaksprøver er vår markedsføring. Når varene er gode, selger de seg selv, fortsetter han.
70 ulike produsenter
Comelli forteller at det italienske kjøkken handler om tilgang på råvarer av høy kvalitet, og Smak av Italia jobber med produkter fra over 70 ulike produsenter spredt utover hele Italia.
– Vi er på kontinuerlig på utkikk etter nye samarbeidspartnere. Vårt nyeste tilskudd er kaffeprodusenten Torrefazione Il Griso fra Lombardia, som med sin kaffe har vunnet flere gullmedaljer i International Coffee Tasting,
sier Cristiano Comelli.
– I tillegg vil du alltid bli møtt en rekke ulike smaksprøver fra vår ferskvaredisk, med goder som San Daniele spekeskinke, Pecorino Toscano, og vårt nyeste ferskvaretilskudd, nemlig langtidsspeket svinenakke, på italiensk Capocollo Stagionato.
– Vi ser med optimisme på fremtiden
Det er snart 15 år siden Cristiano Comelli begynte å importere de italienske matvarene til Sætre.
Etter dette har den italienske familien hans vokst, som siden 2008 har utviklet fra å være et lite julemarked i Sætre, til å nå være en etablert bedrift med syv ulike utsalgslokaler i Oslo og omegn.
– Vi ser derfor med optimisme på fremtiden foran oss, og håper å se både gamle og nye kunder på åpningsfesten på Lambertseter.