Oslo 20240825. Flere biler brant i et parkeringshus på Munkerud i Oslo søndag kveld. Brannvesnet er ute med store mannskaper for å slukke brannen.Foto: Terje Pedersen / NTB
Brannfolk utenfor garasjeanlegget der et 20-talls biler fikk skader etter at brann i ett enkelt kjøretøy spredte seg søndag kveld.

Et 20-talls biler fikk skader etter at en bilbrann spredte seg i garasjeanlegg på Munkerud

Nødetatene fryktet spredning til andre kjøretøy etter at en bil tok fyr i et garasjeanlegg i Brattvollveien på Munkerud ved 17.30-tiden søndag. Kort tid etter hadde brannen spredt seg, og har per nå gjort skade på et 20-talls biler.

Publisert

- Beboere i området Brattvollveien bes om å lukke vinduer da det er stor røykutvikling og en del vind som trekker nordover, advarte politiet da de først fikk melding om en bilbrann i et garasjeanlegg i Brattvollveien.

Politiet mener det ikke er noe som tyder på at det kan ha oppholdt seg noen i den første bilen som begynte å brenne.

Åtte biler totalskadd 

Kort tid etter viste det seg at brannen hadde spredt seg.

Ved 18-tiden søndag sto tre biler i garasjeanlegget i brann, opplyste Oslo brann- og redningsetat.

Men så kom det enda dårligere nyheter. Brannen hadde spredt seg ytterligere. 

Oslo 20240825. Flere biler brant i et parkeringshus på Munkerud i Oslo søndag kveld. Brannvesnet er ute med store mannskaper for å slukke brannen.Foto: Terje Pedersen / NTB
Sot etter røyk og flammer inne i garasjeanlegget synes tydelig på utsiden av taket på garasjeanlegget i Brattvollveien på Munkerud.

Ifølge brannvesenet var det ved 18.30-tiden åtte til ti biler som hadde fått skader i brannen.

Så økte antallet skadde og totalskadde biler igjen. 

Ved 19-tiden meldte nødetatene at åtte biler skal være totalskadd, mens 12 andre biler også skal ha fått brannskader. 

Altså er det ved 19-tiden meldt om totalt 20 biler som har fått større eller mindre skader i det som startet som brann i ett enkelt kjøretøy.

Powered by Labrador CMS