— Vi er med flere patruljer på Grefsen/Kjelsås etter at flere ungdommer truet en kvinne med å rane henne, opplyste politiet søndag kveld.
— Vi er med flere patruljer på Grefsen/Kjelsås etter at flere ungdommer truet en kvinne med å rane henne, opplyste politiet søndag kveld.

Fem mindreårige ungdommer tatt for ransforsøk, trusler og skadeverk på Grefsen og Kjelsås

— Vi har innbragt fem ungdommer under 15 år og de blir overlatt til barnevernet. De blir anmeldt for ransforsøk og trusler, opplyser politiet. Etter et ransforsøk søndag undersøker politiet om de fem står bak lignende hendelser i Grefsen/Kjelsås-området den siste tiden.

Publisert

— Vi er med flere patruljer på Grefsen/Kjelsås etter at flere ungdommer truet en kvinne med å rane henne, samt at det ble utøvd skadeverk på et hus ved å kaste stein på det, skrev operasjonssentralen i Oslo politidistrikt på Twitter rett før klokka 21 søndag kveld.

— Flere lignende hendelser i området

Politiet fikk kontroll på fire ungdommer som prøvde å løpe fra stedet.

— Vi undersøker nå om denne hendelsen kan ha sammenheng med flere lignende hendelser i området den siste tiden, opplyser politiet.

Til sammen fem ungdommer er innbrakt i arrest og blir overlatt til barnevernet.

VårtOslo har nylig utviklet en app for avisen. iPhone-brukere kan laste ned appen i App Store. Alle andre brukere kan laste den ned i Google Play.

Powered by Labrador CMS