Fra og med 1. juli blir vaksinesenteret i Gullhaugveien i Nydalen Oslos eneste. Bildet er fra vaksinesenteret på Stovner.
Fra og med 1. juli blir vaksinesenteret i Gullhaugveien i Nydalen Oslos eneste. Bildet er fra vaksinesenteret på Stovner.

Fra i sommer blir vaksinesenteret i Nydalen Oslos eneste

Vaksinesenteret som Bydel Nordre Aker bygde opp i et tidligere lagerlokale i Nydalen, blir fra og med sommeren Oslos eneste.

Publisert

Det opplyste bydelsoverlege Tom Sundar i Nordre Aker under et møte i bydelsutvalget torsdag kveld.

– Byrådsavdelingen har bedt bydelen vår om å drifte et vaksinesenter som skal være for alle Oslos innbyggere. Vi er nå i dialog med byrådsavdelingen om hvordan driften skal foregå og hvilken rolle bydelen skal ha versus helseetaten, sa han, ifølge Nordre Aker Budstikke.

– Vi håper å oppfylle kravene

Vaksinesenteret i Gullhaugveien ble åpnet i august i fjor. De flyttet da fra Domus Athletica på Blindern fordi idretten trengte plassen sin igjen. Siden har bydelene Sagene og St. Hanshaugen også flyttet sin vaksinasjon av innbyggere til Nydalen.

Den 1. juli følger de resterende bydelene i Oslo etter, ifølge Sundar.

– Det blir enten bydelen eller helseetaten som drifter. Uansett blir det et nært samarbeid. Vi får håpe at vi klarer å imøtekommende de forventningene og kravene som blir stilt, sier han.

Powered by Labrador CMS