— Selvfølgelig gleder også jeg meg til etter hvert å leve litt friere, og å kunne være mer med andre mennesker, sa FHI-direktør Camilla Stoltenberg.

FHI-direktøren fikk sin første vaksinedose ved Domus Athletica: – Veldig profesjonelle og hyggelige, sier Camilla Stoltenberg

— Jeg gledet meg til å se hvordan alt fungerte. Det var veldig godt organisert. Folk var veldig hyggelige og profesjonelle, sa en syklende folkehelsedirektør Camilla Stoltenberg da hun hadde fått sin første vaksinedose ved bydel Nordre Akers vaksinesenter ved Domus Athletica.

Publisert

FHI-direktør Camilla Stoltenberg (63) fikk sin vaksinedose på Kristi himmelfart, og måtte som alle andre på vaksinesenteret sitte i kø og svare på de vanlige spørsmålene om hun har vært i utlandet, eller om noen rundt henne har vært syke.

Folkehelseinstituttet opplyser til NTB at Stoltenberg fikk sin vaksinedose uten å snike i køen eller å bli prioritert for vaksinering. Stoltenberg fikk en mRna-vaksine, altså Pfizer eller Moderna.

Gleder seg til å leve friere

— Jeg blir veldig glad på egne vegne og på landets vegne for at dette fungerer så bra, sa Stoltenberg.

Selv FHI-direktører må vente i kø. — Jeg gledet meg til å se hvordan alt fungerte. Det var veldig godt organisert. Folk var veldig hyggelige og profesjonelle, sa Camilla Stoltenberg om bydel Nordre Akers vaksinering.

Både før og etter stikket satt Stoltenberg i ventelokalene med de andre som skulle bli vaksinert torsdag. Flere tok kontakt for å stille noen spørsmål til folkehelsedirektøren.

— Det var ikke vondt. Det er viktig at folk tar vaksinen når de får tilbud, både for å beskytte seg selv og andre. Hvis folk lar seg vaksinere når de får tilbud om det, kan vi etter hvert åpne opp samfunnet, sa Stoltenberg.

Stoltenberg la til at også hun gleder seg til å kunne leve litt friere, men at det trolig ikke vil føre til stor endring i hennes hverdag som uansett er preget av jobben med å bekjempe pandemien.

— Selvfølgelig gleder også jeg meg til etter hvert å leve litt friere, og å kunne være mer med andre mennesker, sa Stoltenberg.

Ettersom det var en mRna-dose hun fikk, skal folkehelsedirektøren få en andre dose på et senere tidspunkt.

VårtOslo har nylig utviklet en app for avisen. iPhone-brukere kan laste ned appen i App Store. Alle andre brukere kan laste den ned i Google Play.

Powered by Labrador CMS