Alle nødetater rykket ut til brannen i boligblokka i Ammerudhellinga. Mange beboere ble evakuert på grunn av kraftig røyk, men ingen skal være alvorlig skadd.

Brann i blokk på Ammerud slukket: - Ingen skadd, men mye røyk i gangene, sier politiet

Nødetatene rykket ut til kraftig røykutvikling fra en brann i en blokk i Ammerudhellinga tirsdag kveld. Klokken 20.25 opplyste politiet at brannen var slukket. Mange beboere ble evakuert, men ingen skal være alvorlig skadd.

Publisert

— Det er bekreftet brann i en leilighet i andre etasje. Vi jobber med evakuering og brannvesenet jobber med slokking, opplyste politiet klokken 19.45.

Etter kort tid skal brannvesenet ha fått kontroll over brannen, som skal ha oppstått i en tom leilighet i andre etasje. Men brannen førte til kraftig røykutvikling i blokka.

— Åstedet undersøkes de nærmeste dagene

— Mye røyk i oppgangene, og vi har evakuert de fleste, skrev politiet på Twitter ved 20-tiden.

Alle nødetater rykket ut til brannen i blokka i Ammerudhellinga tirsdag kveld. Politiet starter etterforskning av brannårsak de nærmeste dagene.

Det skal ikke være noen personer i leiligheten der brannen har oppstått, mener politiet. Og brannvesenet fikk altså kontroll på brannen i den tomme leiligheten rett før klokka 20.30.

— Det luftes nå ut røyk i oppgangen i blokken. Ingen ble skadet. Årsaken til brannen er uavklart per nå, men åstedet vil bli undersøkt de nærmeste dagene, opplyser politiet.

Powered by Labrador CMS