Politiet undersøker en hendelse i parkeringshuset ved Grorud senter der en kvinne skal ha blitt utsatt for vold og kjørt bort fra stedet i en bil.
Politiet undersøker en hendelse i parkeringshuset ved Grorud senter der en kvinne skal ha blitt utsatt for vold og kjørt bort fra stedet i en bil.

Kvinne utsatt for vold og kjørt bort i bil ved Grorud senter. Mann pågrepet for frihetsberøvelse

Politiet har pågrepet en mann etter at en kvinne ble utsatt for vold ved Grorud senter og kjørt bort fra stedet i en bil.

Publisert

Politiet var torsdag kveld på Grorud senter hvor en kvinne hadde blitt utsatt for vold og kjørt bort fra stedet i en bil.

Hendelsen skjedde i parkeringshuset under Grorud senter ca. kl. 1730, opplyser politiet om på Twitter.

Blødde fra ansiktet

Det er ukjent skadeomfang på kvinnen, men hun skal ha vært utsatt for slag i ansiktet, opplyser operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til NTB.

Kvinnen blødde fra ansiktet, opplyser politiet.

– Vi vet ikke graden av tvang og vet da heller ikke hvor alvorlig dette er med tanke på frihetsberøvelse, skriver politiet i en pressemelding.

Kl. 18:37 oppdaterer politiet om at de har kontroll på både mannen og kvinnen. De ble stanset på Tåsen i bilen vi søkte etter.

Jobber med å få klarhet i skadeomfang

– De ble stanset på Tåsen i bilen vi søkte etter. Vi jobber med å få klarhet i skadeomfang og hva som har skjedd, skriver politiet i en oppdatering.

Det var et vitne som varslet om hendelsen, opplyser operasjonslederen.

Mannen er nå pågrepet for frihetsberøvelse. Politiet bekrefter at det er en relasjon mellom partene.

– Mannen blir også anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort og mulig ruspåvirket kjøring, skriver de videre.

Powered by Labrador CMS