Nødetatene og politiet måtte rykke ut til Kalbakken etter at en kvinne hadde blitt påkjørt. Politiet har kontroll på fører av bilen.

Kvinne kritisk skadd etter påkjørsel på Kalbakken

Nødetatene og politiet måtte rykke ut til Kalbakken søndag kveld, etter at en kvinne hadde blitt påkjørt. Kvinnen ble kjørt til sykehuset med kritiske skader.

Publisert

En kvinne ble søndag kveld påkjørt på Kalbakken. Politiet forteller på Twitter at de har kontroll på føreren.

Nødetatene er på Kaldbakken etter melding om en påkjørsel av fotgjenger. Helse ivaretar personen som er påkjørt. Vi har kontroll på fører av bilen, skriver politiet Twitter.

Vi har kontroll på bilfører og vitner, vi gjennomfører straksetterforskning på stedet. Personen som er påkjørt beskrives som kritisk skadd og kjøres sykehus, skriver politiet videre.

Meldingen om ulykken kom noen minutter før klokka 20.30.

Bilfører har status som siktet

Oppdragsleder Eirik Sannes i Oslo-politiet, sier til NTB at det er en kvinne som har blitt påkjørt av en personbil.

Sannes beskriver kvinnen som kritisk skadd. Hun fikk behandling av helsepersonell på stedet og ble deretter kjørt til sykehus.

En kvinne er skadd etter å ha blitt påkjørt av en personbil i en rundkjøring på Kalbakken, like ved en påkjørsel til riksvei 4, opplyser Sannes til NTB.

Både bilføreren i 40-årene og den påkjørte, er hjemmehørende i Oslo, skriver Avisa Oslo. Kvinnens nærmeste pårørende er varslet om hendelsen.

Ved 23-tiden opplyser politiet at de har avsluttet sine undersøkelser, og at veien er åpnet igjen.

Vi er ferdig med våre undersøkelser på åsted. Veien er åpen. Bilfører har fått status om siktet, førerkortet er tatt i beslag. Sak opprettes, skriver politiet på Twitter sent søndag kveld.

Av hensyn til etterforskningen vil politiet foreløpig ikke komme med noen nærmere opplysninger om ulykken.

Powered by Labrador CMS