Her fra barneverksted på Deichman Romsås.
Her fra barneverksted på Deichman Romsås.

Endelig lørdagsåpent på Deichman Romsås. – Vi gleder oss

Endelig får folk på Romsås ønsket sitt oppfylt og kan fra 1. februar bruke biblioteket sitt på lørdager. Har vært et savn.

Publisert

– Nå blir det lettere å bruke biblioteket for alle, og vi gleder oss spesielt til å invitere barnefamilier på lørdager. Småbarnsforeldre har travle dager og rekker ikke alltid innom oss på ukedagene. Lørdagene skal vi fylle med aktiviteter som vil glede barn i alle aldre, som barneteater, verksteder, film- og eventyrstunder, sier Eli Sætre Follerås, leder for Deichman Romsås.

Deichman samarbeider med Grorud bydel om prosjektet «Et styrket Deichman Romsås», der hensikten er å gjøre biblioteket til en bedre møteplass på Romsås.

Har vært et savn

Utvidede åpningstider har lenge vært et savn fra lokalbefolkningen. Studenter som trenger leseplass, travle barnefamilier, og eldre som savner et møtested kan nå glede seg til et utvidet tilbud. Fra 1. februar vil biblioteket også holde åpent en ekstra kveld i uka.

– Tilgjengelige bibliotek er viktig for at Deichman skal utøve sin rolle som sosial møteplass, slik at vi kan motvirke ensomhet og styrke medborgerskap. Vi tror dette vil gjøre bydelen bedre å bo i sier Eli Sætre Follerås.

Powered by Labrador CMS