Oscar Aga kom inn og ble matcvinner mot Kongsvinger.

Grorud fortsetter å imponere. Tok tre nye poeng mot Kongsvinger

Etter første seier i OBOS-ligaen møtte Grorud en tøff motstander på Gjemselunden i kveld. Men groruddølene viste mot KIL at de ikke bare biter fra seg, men også kan plukke mange poeng i 1. divisjon.

Innbytter Oscar Aga scoret kampens eneste mål og sikret Grorud tre nye poeng da Kongsvinger ble slått 1-0.

Etter seier mot Sogndal i forrige serierunde står nå de nyopprykkede groruddølene bokført med seks poeng. Både Kongsvinger og Sogndal er lag med lang fartstid bak seg både på øverste og nestøverste nivå i norsk fotball. Det gjør ikke Groruds prestasjon mindre imponerende.

KFUM-seier glapp på overtid

Ingen av lagene klarte å få nettkjenning i første omgang. Oscar Agas scoring kom på straffe etter 68 minutter, og ledelsen skulle vise seg å holde helt ut. Dermed ligger Grorud på 8.plass i 1.divisjon før neste kamp mot Jerv 27. juli.

Det andre oslolaget i OBOS-ligaen, KFUM, var ikke like heldige denne runden. Mot romerikslaget Ull/Kisa glapp seieren på overtid.

Juba Moula ga KFUM ledelsen etter 16 minutter. Fire minutter på overtid scoret Espen Garnås for Ull/Kisa. Dermed endte oppgjøret 1-1 og med poengdeling.

KFUM Oslo har nå sju poeng og ligger på femteplass, med dårligere målforskjell enn LSK på fjerdeplass.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.