Grorudtrener Eirik Kjønø (til h.) måtte se et baklengsmål før hans gutter startet opphenting mot Ull/Kisa.

Tøff start for Grorud mot Ull/Kisa. Mens KFUM mesterlig hentet inn HamKam

Grorud har imponert som nykommer i 1. divisjon. Men fikk en tøff start i kveld da Ull/Kisa gikk opp i ledelse. Samtidig var KFUM klar for HamKam. Og viste hvorfor ingen bør undervurdere laget fra Ekeberg i årets serie.

HamKam tok en tidlig tomålsledelse mot KFUM Oslo, men hamarlaget som har gitt bort flere ledelser i sesongstarten og enda ikke hadde vunnet en kamp i årets 1. divisjon, måtte gi tapt nok en gang.

Marcus Pedersen ga laget 1-0 på straffespark og samme mann assisterte Tobias Svendsen som la på til 2-0 etter bare 24 minutter, men et opprykksjagende Kåffa hadde ingen planer om å gi seg.

Grorud snudde kampen

Olav Øby scoret 53 minutter ut i kampen, der HamKam gjorde alt de kunne for å endelig forsvare en ledelse. Men etter 79 minutter var Øby presis igjen da han lekkert satte inn en volley. Da endte det med 2-2 og HamKam må fortsatt jakte etter sin første seier i 1. divisjon.

Grorudtrener Eirik Kjønø fikk se sine gutter slippe Ull/Kisa til etter drøye halvtimen. Dermed sto det 1-0 til laget fra Øvre Romerike.

Men Grorud fortsetter å imponere i sin debutsesong på nest øverste nivå i norsk fotball. Ingen lag slipper unna de hardtarbeidende groruddølene. Etter å ha ligget under til pause, får Grorud straffe i det 53. minutt. Den setter Oscar Aga i mål.

Scoring i siste spilleminutt

15 minutter senere skal Grorud gå opp i ledelsen. Denne gangen ved Leo Cornic. 2-1 ledelsen holdt til siste ordinære spilleminutt. Da fant Groruds Magnus Lankhof Dahlby nettmaskene og fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Dermed har Grorud tre seire og en uavgjort etter sju serierunder. Det gir 10 poeng og en plass midt på tabellen.

Kåffa måtte nøye seg med ett poeng borte mot HamKam. Men ligger nå på en fjerdeplass med 12 poeng.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.