Den tidligere Skeid-spilleren David Tavakoli imponerer for KFUM Oslo.

Tavakoli-hat trick tok KFUM opp til 3. plass. Mens Grorud gikk på en smell mot Jerv

På Ekeberg pirket David Tavakoli inn 1-0 til KFUM Oslo over Sogndal, før samme mann la på til 2-0 minutter før pause. Fullt så bra gikk det ikke i Groruddalen der Jerv var på besøk.

Grorud har imponert alle så langt i sesongen, og har vist at laget kan ta poeng fra alle i OBOS-ligaen. Men mot Jerv hjemme i Groruddalen ble det ikke poengfangst.

Jerv tok ledelsen ved Diego Campos etter bare seks minutters spill. Målet gjør at Jerv-spilleren står med fire mål denne sesongen. Juan Pablo Pereira Sastre - eller Pibe som han kalles - scoret 2-0-målet fire minutter før sidebytte. Lagene gikk i garderoben etter første omgang på stillingen 2-0 til Jerv.

KFUM ett poeng unna 2. plassen

Tre minutter før slutt la Ole Marius Håbestad på til 3-0 for Jerv. Etter kampen på Grorud kunstgress har Jerv sju poeng og Grorud seks poeng. I neste runde skal Grorud møte Nest-Sotra.

På Ekeberg var det imidlertid et annet oslolag som imponerte. KFUM banket Sogndal 4-1. Og kampens store spiller ble nevnte David Tavakoli, som i det 64. minutt satte ballen i nettet for tredje gang. Dermed kunne den tidligere Skeid-spilleren bokføre et hat-trick for "Kåffa".

Etter oppgjøret på KFUM-Arena har KFUM Oslo ti poeng og inntar 3. plassen på tabellen. Det er bare ett poeng opp til Sandens Ulf, mens Tromsø leder serien med 15 poeng. 31. juli skal KFUM Oslo møte Åsane.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.