Groruds Peter Godly Michael ble tomålsscorer hjemme mot Åsane i siste serierunde av Obos-ligaen lørdag.

Varierende prestasjoner av Oslo-lagene i Obos-ligaens sesongavslutning

I siste serierunde av Obos-ligaen lørdag kom både KFUM Oslo og Skeid til kort på bortebane mot henholdsvis Brann og Stjørdals/Blink. Grorud var allerede nedryksklare, men imponerte hjemme mot Åsane.

Petter Nosakhare Dahl sendte KFUM Oslo i ledelsen etter 13 minutter, men Branns Felix Horn Myhre utlignet til 1-1 da han satte ballen i mål tre minutter senere. 23-åringen scoret sitt andre mål da han gjorde 2-1 ett minutt på overtid i første omgang. Etter halvspilt kamp sto det 2-1.

Niklas Castro scoret 3-1-målet ett minutt før slutt, og innbytter Bård Finne satte ballen i nettet og økte ledelsen til 4-1 for Brann to minutter på overtid. Kort tid etterpå ble kampen avblåst. Oppgjøret endte dermed 4-1.

KFUM Oslo plukket til sammen 52 poeng, noe som holder til en fjerdeplass på tabellen og følgelig kvalifiseringsspill for å rykke opp til Eliteserien. Ekeberg-klubben har notert seg for 61 mål i år. På egen halvdel har de sluppet inn 48 mål.

Moussa Njie scoret ni mål denne sesongen og ble toppscorer for KFUM Oslo.

Innholdsrik kamp

Grorud tok ledelsen tidlig over Åsane ved Fabian Østigård Ness, men Kristoffer Valsvik sørget for at lagene var like langt da han utlignet til 1-1. Etter 22 minutter fikk Grorud straffespark, og Peter Michael Godly satte inn 2-1-målet. Etter halvspilt kamp var stillingen 2-1.

Groruds Omar Bully Drammeh ble vist det røde kortet et kvarter før slutt, men fire minutter før slutt scoret Michael igjen da han gjorde 3-1. Det ble ikke flere scoringer i kampen. Da sluttsignalet lød, viste resultattavla 3-1.

Grorud har notert seg for 34 mål denne sesongen. På egen halvdel har de sluppet inn 69 mål.

Nikolai Hristov sikret seg sju mål for Grorud og ble med dét deres toppscorer.

Sikret kvalifiseringsspill

Publikum fikk ingen mål å glede seg over i første omgang mellom Stjørdals/Blink og Skeid. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Pettersen sendte Stjørdals-Blink i føringen minuttet før full tid. Det ble kampens eneste mål, og sluttresultatet ble 1-0.

Etter å ha oppnådd 28 poeng denne sesongen, ender Skeid på 14.-plass og skal dermed spille kvalifisering for å holde seg i divisjonen.

Skeid har notert seg for 39 mål denne sesongen. På egen halvdel har de sluppet inn 54 mål.