Stengt i begge retninger etter frontkollisjon – fem personer til legevakt og sykehus

Fem involverte personer måtte få helsehjelp etter front-mot-front-kollisjon mellom to biler på riksvei 4 onsdag kveld. Den ene sjåføren fikk førerkortet beslaglagt.

Publisert

Like etter klokken 23.00 meldte Oslo-politiets operasjonssentral at nødetatene var på vei til riksvei 4/Trondheimsveien ved Bånkall i bydel Grorud. 

Dette etter en frontkollisjon mellom to biler.

Fem i bilene

Vegtrafikksentralen øst informerte like etter at veien var stengt i begge retninger, og kort tid senere konstaterte politiet at trafikken sto i begge retninger.

Politiet meldte først at det var fire involverte som fikk tilsyn av ambulanse, men dette ble like etter oppjustert til fem personer, fire voksne og ett barn. 

– Vi har ikke alder på de forskjellige foreløpig, påpekte operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter i Oslo politidistrikt.

Én til sykehus

Idet klokken nærmet seg 23.30 var alle de involverte personene ute av kjøretøyene, men skadeomfanget var fortsatt ukjent for samtlige. Bergingsbil var også rekvirert til stedet. 

– Tre voksne og ett barn, alle fra samme bil, kjøres legevakt. En voksen fra det andre kjøretøyet kjøres sykehus, opplyste operasjonslederen kort tid før midnatt. 

Han understreket samtidig at skadeomfanget var uavklart, men at de involverte ikke fremsto som alvorlig skadet. 

Rett over midnatt var ett kjørefelt åpnet, og like etter var veien igjen åpen i begge retninger da nødetatene hadde gjort seg ferdige på stedet.

Førerkortet beslaglagt

– Fører av bil som var alene i kjøretøyet har havnet i motgående kjørefelt og har der frontkollidert med den andre bilen, opplyser operasjonslederen noe senere på natten. 

– Vedkommende anmeldes, og førerkortet beslaglegges, fortsetter Nysæter som understreker at det ikke mistanke om rus. 

– Det er ukjent per nå hva som var årsaken til ulykken, avslutter operasjonslederen og legger til at politiet oppretter sak.

Powered by Labrador CMS