Storhamars Partrick Thoresen gjorde 2-0 sju minutter ut i midtperioden. Her er Thoresen i Manglerudhallen tidligere i sesongen. Foto: Annika Byrde / NTB

Grüner tapte 5-1 borte mot Storhamar, dro hjem med et trøstemål ved Tim Robin Johnsgård

Det ble en oppskriftsmessig seier for Patrick Thoresen og hans lagkamerater. Storhamar ledet 1-0 etter en jevnspilt åpningsperiode, men brukte den neste til å punktere oppgjøret.

1423 tilskuere på Hamar fikk se Thoresen gjøre 2-0 sju minutter ut i midtperioden etter en glipp bak hos Grüner. Backen Petter Andersen skled og mistet pucken, og den rutinerte Storhamar-løperen rundet keeper og satte pucken i mål.

3-0 kom ved Mikael Zettergren i et mønsterangrep tre minutter senere. Og før perioden var omme rakk Eirik Salsten å øke til 4-0 med en fin soloprestasjon.

Trøstemål ved Johnsgård

I tredje periode kontrollerte vertene kampen greit, men Grüner fikk et trøstemål ved Tim Robin Johnsgård seks minutter før slutt. Han plukket opp en retur og hamret pucken i mål.

På tampen økte Rasmus Ahlholm til 5-1 for hjemmelaget.

Storhamar er oppe på tolv poeng og 3.-plass på eliteserietabellen etter seks kamper. Grüner står med fire poeng og ligger nest sist.