Bileieren observerte biltyven i bilen ved Ullevål sykehus en halv dag etter at den var stjålet. En time seinere endte biltyveriet i Vogts gate. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB

Ble frastjålet bilen på St. Hanshaugen, og så den kjøre forbi ved Ullevål seinere på dagen. En time etterpå kræsjet biltyven på Grünerløkka

En kvinne i tredveårene meldte bilen sin stjålet fra Waldemar Thranes gate på morgenen onsdag. Noen timer seinere var hun ute og gikk, og observerte tilfeldigvis sin egen bil. Bare en time seinere kræsjet biltyven, en mann i tredveårene, inn i en annen bil i Vogts gate.

Publisert

Da kvinnen så bilen ved Ullevål sykehus klokka 16.30 onsdag ettermiddag, ringte hun politiet igjen, og alle patruljebiler fikk melding om observasjonen.

Politiet trengte ikke å lete lenge, for den bilfører av den stjålne bilen kræsjet inn i en annen bil på Ring 2 i Vogtsgate klokka 17.40. Den var ikke kjørbar etter uhellet, så selv om biltyven prøvde å stikke fra åstedet, holdt det ikke lenger enn til et parkeringshus i Sannergata.

— Jeg kjørte

— Vi fant bilen og en mann i nærheten av den. Han sa til patruljen at det var han som hadde kjørt bilen, sier operasjonsleder i oslopolitiet, Rune Hekkelstrand.

Mannen er tatt med til arresten for å avlegge prøve slik at man kan avgjøre om han har kjært i ruspåvirket tilstand.

Mistenkte blir anmeldt for flere forhold, skriver oslopolitiet på Twitter. Bilen mistenkte kolliderte med før han stakk har kun kosmetiske skader, mens melders bil ikke er kjørbar nå, opplyser politiet.

Powered by Labrador CMS