Her i Sofienbergparken ble en kvinne overfalt og voldtatt natt til 3. mai 2018. Nå er mannen som ble dømt for voldtekten siktet for en ny voldtekt.

16 år gammel voldtok han en kvinne i Sofienbergparken. Tre år senere voldtok han på nytt

En nå 19 år gammel mann som i 2019 ble dømt til tre års fengsel for en overfallsvoldtekt i Sofienbergparken, er på nytt siktet for voldtekt.

Publisert

Bare 16 år gammel, natt til 3. mai 2018, overfalt og voldtok han en kvinne i 40-årene i Sofienbergparken. I november året etter ble gutten dømt til tre års ubetinget fengsel i Oslo tingrett. I tillegg ble han dømt til å betale offeret 150.000 kroner i erstatning etter overfallsvoldtekten.

Nå, tre år senere, er han siktet for grov voldtekt av en ung jente, melder Avisa Oslo. 19-åringen ble pågrepet 30. mars og har siden sittet i varetekt.

Denne gangen er han siktet etter en paragraf som har en strafferamme på 21 års fengsel.

Ny voldtektssak

En 24-åring fra Oslo er også siktet i den nye voldtektssaken. Sammen skal de ifølge politiet ha begått overgrep mot en ung jente på en fest i Oslo, mens det var flere til stede i leiligheten. Begge nekter straffskyld.

Politiet opplyser til Avisa Oslo at de vil be om forlenget varetekt for de to siktede når fengslingsperioden går ut neste uke.

Powered by Labrador CMS