Politiet fikk melding om en ruset mann som vaset rundt i bar overkropp i Trondheimsveien ved Sofienberg.

Politiet lot ruset mann i bar overkropp gå etter at han kastet seg over en bil ved Sofienbergparken. Så gjorde mannen det en gang til

— Vi lot nåde gå for rett og mistenkte kunne få forlate stedet. Mannen valgte da å slenge seg på et nytt bilpanser ved Sofienbergparken, forteller politiet.

Publisert

— Så nå kjører vi mannen til arresten, er konklusjonen etter at den rusede mannen i bar overkropp ved Sofienbergparken misbrukte politifolkenes tillit.

Det var ved 20-tiden lørdag kveld politiet fikk melding om en ruset mann som vaset rundt i bar overkropp i Trondheimsveien ved Sofienberg.

— I klammeri med sjåfør

— Han hadde slengt seg over panseret på en bil ute i gata og havnet i klammeri med sjåføren før han forsvant, forteller politiet på Twitter.

Vitner ga politiet en beskrivelse og kort tid etter klarte politipatrulje å finne den lettkledde mannen. Han var ikke skadet og politipatruljen bestemte seg for å la ham gå.

— Mannen valgte da å slenge seg på et nytt bilpanser, så nå kjører vi ham til arresten, skriver politiet.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS