Bilen gjorde omfattende skade på fasaden og butikklokalet.
Bilen gjorde omfattende skade på fasaden og butikklokalet.

Fire personer skadd da bil kjørte inn i butikk – bremsene funket ikke, ifølge føreren

En bil braste inn i en butikk på Grünerløkka mandag formiddag. I tillegg til sjåføren, ble to som befant seg i butikken samt en fotgjenger skadet.

Publisert

Oslo politidistrikt meldte klokken 10.21 at nødetatene var på vei til Sannergata etter melding om at en bil skulle ha kjørt inn i en husvegg.

Like etter opplyste operasjonsleder Per-Ivar Iversen at det var to personer i bilen, og at begge skulle være skadet, men bevisste. Dette viste seg imidlertid å være feil, kom det frem noe senere.

– Det har kun vært én person i bilen. To personer som befant seg inne i butikken som ble påkjørt, er lettere skadet. En fotgjenger er også lettere skadet, forklarte Iversen like før klokken 11.00.

To personer som befant seg inne i butikken, i tillegg til en forgjenger og sjåføren selv, ble skadet da en bil kjørte inn i en butikk i Sannergata.

Teknisk undersøkelse

Ifølge operasjonslederen, skal sjåføren, som ble sendt til Ullevål sykehus, ha opplyst at bremsene på bilen ikke virket.

– Det er ikke mistanke om ruspåvirkning på fører av bilen, understreker Iversen.

Det er store skader på bilen, som taues inn for teknisk undersøkelse. 

Skader på bygning

Det var i butikken til Oslo Sykkelverksted bilen havnet inn gjennom butikkvinduet.

Bygningen bilen kjørte inn i, ble påført skader. Vaktmester for bygget var på stedet for å ivareta sikring mandag formiddag, ifølge politiet.

Før bilen kjørte inn i vegg og vindu så glasset sprutet, skal den også ha kommet borti en parkert bil.

Bilen hadde store skader, og det måtte ryddes opp på stedet før trafikken kunne gå forbi som normalt igjen.

Sperret kryss

Like før klokken 10.30 meldte politiet at trafikken måtte sperres midlertidig i krysset Sannergata/Christies gate som følge av uhellet. 

Tre kvarter senere var sperringene opphevet, men kollektivfeltet sperret inntil glass og annet var fjernet, ifølge politiet.

Powered by Labrador CMS