Øyafestivalen er glade for å få klare signaler fra myndighetene om sommeren.

Det blir ingen Øyafestival i sommer

– Dette er en utrolig trist dag både for oss, artister, publikum, frivillige, samarbeidspartnere og alle som så frem til en fantastisk festivaluke.

Publisert

Norske myndigheter har i dag utvidet forbudet mot store arrangementer fram til 1. september.

– Vi må innrømme at forbudet ikke kommer som noen overraskelse, og støtter myndighetenes avgjørelse om at sikkerhet og helse må komme først. Likevel er det med tungt hjerte vi nå må meddele at det ikke blir noen Øyafestival i 2020, sier Tonje Kaada, daglig leder for Øyafestivalen i en pressemelding.

Øyafestivalen er lettet over at myndighetene endelig kommer på banen med klare og langsiktige bestemmelser. Festivalen brette i stedet opp ermene og starter på nytt med forberedelsene til neste års festival, 11.-14. august 2021.

– En trist dag

– Vi vet at dere hadde gledet dere. Det hadde vi også. Dette er en utrolig trist dag både for oss, artister, publikum, frivillige, samarbeidspartnere og alle som så frem til en fantastisk festivaluke. Selv om det vondt å måtte avlyse, er vi veldig glade for at myndighetene i dag har kommet med klare og langsiktige reguleringer som setter de helsemessige behovene først, sier Kaada.

Alle som har kjøpt billetter til Øyafestivalen 2020 vil få mulighet til å få refundert disse eller å overføre billetter til Øyafestivalen 2021.

Powered by Labrador CMS