Tilgriset for andre gang på under en uke: — Nå må vi male fasaden, eller store deler av den, atter en gang, sier Morten Samson.

Samson på Carl Berner tagget ned på ny. - Pøblene har vært her igjen. Dette er bare trist!

Bare dager etter at Samson på Carl Berner ble tagget ned er fasaden på bakeriet igjen tilgriset. — Det er helt forferdelig. Pøblene har vært her igjen, sier innehaver Morten Samson.

Publisert

Natt til torsdag denne uken ble ansatte og gjester ved Samson på Carl Berner møtt av et trist syn. Iløpet av natten var fasaden tilgriset med tagging.

— Fasaden er helt nyoppusset, og dette føles så meningsløst, sa innehaver Morten Samson av W.B. Samson til VårtOslo sist torsdag.

— Skjer ikke ved andre Samson-bakerier

Morten Samson leder den tradisjonsrike familiebedriften W. B. Samson.

Så skjedde det igjen. Etter at Samson hadde fått malt over den første taggingen har bakeriet på Carl Berner igjen blitt utsatt for hærverk iløpet av helgen.

— Jeg vet ikke hva vi skal gjøre. Dette skjer jo ikke ved noen av de andre bakerier våre rundt om i byen, sier Morten Samson til VårtOslo søndag kveld.

Han forteller at det ble forsøkt malt over taggingen som skjedde natt til torsdag. Men at det var helt fånyttes.

— Nei, det ble dessverre ikke pent. Det nytter hverken å vaske bort eller å male over. da blir det flekkete. Så nå må vi male fasaden, eller store deler av den, atter en gang, sier han oppgitt.

— Jeg blir fortvilet

— Hva skjer videre nå? Blir dette politianmeldt?

— Ja, jeg antar at vi jo må gjøre det, sier Samson oppgitt før han legger til at han tror det er lite politiet får gjort.

Slik så fasaden på Samson Carl Berner ut etter tagging og hærverk natt til torsdag sist uke.

— Disse som griser til med spraybokser er trolig ganske unge. De må jo ha noen foreldre som kan få stanset dem. Jeg blir fortvilet. Ikke bare har vi økte strømutgifter og høyere transportkostnader, nå kommer utgifter til dette på toppen av alt, sier han.

W. B. Samson er en spesiell familieeid bedrift som har drevet bakerier og kaféer i Oslo i over 126 år. Det skal godt gjøres å treffe noen fra hovedstaden som ikke har et forhold til Samson.

— For noen ufyselige personer

Reaksjonene fra nabolaget på Carl Berner er helt entydige. Der er folk lei seg for at den lokale Samson-filialen igjen utsettes for hærverk.

— For noen ufyselige personer som gjør noe sånt, skriver en nabo på Facebook-siden Carl Berner - vårt nabolag.

— Samme signatur som ble tagget på veggen ved Finnmarkgata 48 få dager etter at fasaden var nymalt, skriver en annen.

Morten Samson sier han er glad for støtten han får fra nabolaget. Han er også opptatt av om noen kan gjenkjenne signaturen på taggingen.

— Ja, jeg håper noen vet hvem dette er og får dem til å slutte med hærverket. Dette er bare trist, sier han.

Powered by Labrador CMS