Politiets operasjonsleder Tom Berger på stedet i Storgatader en mann ble knivstukket flere ganger i ettermiddag.

Uavklart tilstand for mann som ble knivstukket flere ganger i Storgata. Nå etterlyser politiet vitner

Mannen i 30-årene som ble knivstukket i Storgata i ettermiddag, lå ved 17-tiden på operasjonsbordet på sykehus. — Vi leter etter gjerningsmann, opplyser politiet og ber vitner melde seg.

Publisert

— Vi har ikke ytterligere status om tilstanden til mannen som ble skadd, sier fungerende seksjonsleder Knut Jensen ved drapsseksjonen i Oslo-politiet, som har overtatt etterforskningen.

Jensen bekrefter at mannen er tidligere kjent av politiet, men foranledningen til angrepet er ukjent. Politiet søker fortsatt etter andre involverte og gjerningspersoner etter hendelsen.

Knivstukket flere ganger

Oslo-politiet meldte om knivstikkingen på Twitter like etter klokken 12 tirsdag. Politiet rykket ut til Storgata midt i Oslo sentrum med flere patruljer etter melding om at en person var knivstukket på åpen gate.

Politiet sikret spor der mannen ble knivstukket flere ganger i Storgata.

— Vi søker fortsatt etter gjerningsmannen, som er en mann, rød parkas jakke, sort Adidas bukse med hvite striper og hvite sko, var meldingen fra Oslo politidistrikt tidligere tirsdag ettermiddag.

Hendelsesforløpet er fortsatt ukjent. Jensen ber publikum som har informasjon om hendelsen, om å ta kontakt med politiet på epost til kriminalvakten.oslo@politiet.no, eller på telefon 22 66 99 66.

Powered by Labrador CMS