Politiet på stedet med hund etter at en mann ble alvorlig skadet i en knivstikking på Rodeløkka sent søndag kveld.

Enda en mann siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen på Rodeløkka i helga

Tirsdag kveld ble en ny mann siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen på Rodeløkka i helga. To unge menn er hittil siktet i saken.

Publisert

– Han er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til dette. Dette er en ung mann i slutten av tenårene. Vedkommende ble pågrepet i Oslo. Han blir forsøkt avhørt i løpet av dagen, skriver Oslo-politiet i en pressemelding onsdag.

Det er foreløpig ikke oppnevnt forsvarer for siktede.

En mann ble alvorlig skadet i en knivstikking på Rodeløkka i Oslo søndag kveld. Han ble funnet i en leilighet i området, men selve knivstikkingen antas å ha skjedd utendørs.

Siktet for drapsforsøk

En mann i slutten i tenårene ble mandag pågrepet og er siktet for drapsforsøk. Nå er det altså to menn i slutten av tenårene som er siktet i saken.

Han som ble pågrepet i saken mandag, blir fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett i dag klokken 15. Advokat Jørgen Mowinckel er oppnevnt som forsvarer for ham.

Avhørt i saken

Politiadvokat Ole Kristian Holtsmark vil be om fire ukers varetektsfengsling for ham og begrunner dette med bevisforspillelsesfare.

Fornærmede i saken, en mann i 20-årene, ble avhørt av politiet tirsdag kveld. Advokat Siri Borge er oppnevnt som bistandsadvokat for fornærmede.

Powered by Labrador CMS