— Når noen møter opp på et slikt arrangement kommer de ikke bare for arrangementets skyld, de kommer for å snakke med andre og bli kjent, sier Ivett Geiger, som nå arrangerer snøballkrig i Sofienbergparken.

Ivett (28) jobber for å samle mennesker over morsomme aktiviteter. Nå inviterer hun til snøballkrig i Sofienbergparken

Det hele startet som en spontan ide, der Ivett Geiger ville samle byens innbyggere over en felles, morsom aktivitet. På lørdag inviterer hun derfor til snøballkrig i Sofienbergparken. — Det er flere som sliter med å finne nye bekjente, spesielt når de selv er nye i byen. Folk finner hverandre over aktiviteter, sier hun.

Publisert

Ivett Geiger (28) jobber stadig vekk med å organisere aktiviteter, møteplasser og arenaer for hvem som helst til å møte nye mennesker. For bare noen dager siden fikk hun en ide om å arrangere felles snøballkrig til helgen, i Sofienbergparken.

— Det var en spontan ide om at hvis det var nok snø skulle vi ha det litt gøy sammen med snøballkrig. Jeg opprettet et arrangement på Facebook, delte det i forskjellige grupper, og det er allerede mange som har vist interesse, forteller Geiger.

Les også: På St. Hanshaugen måker butikkeier Vivi-Ann som bare det. Nå får hun skryt av nærmiljøet

Folk kommer for å bli kjent

Ildsjelen jobber aktivt med å organisere musikkarrangementer, yogatimer, språkkurs og annen aktivitet for å bringe byens innbyggere sammen. Å organisere felles arrangementer er noe hun virkelig brenner for, og noe hun har gjort siden hun var 14 år.

Det er kanskje ikke alle som har et stort nettverk av venner og bekjente, og dette ønsker Ivett Geiger å gjøre noe med.

— Når noen møter opp på et slikt arrangement kommer de ikke bare for arrangementets skyld, de kommer for å snakke med andre og bli kjent, forteller hun.

Uansett om det er gåtur eller bare å møtes på en restaurant, er selve aktiviteten alltid en god møteplass for å bli kjent, og snøballkrig er ikke et unntak. Foreløpig har arrangementet på Facebook 258 interesserte.

— Alle er velkomne!

Geiger har også delt snøballkrig-arrangementet til Facebookgruppen «New to Oslo», en informasjonsgruppe for byens nasjonale og internasjonale ny-innflyttere.

— Det er flere som sliter med å finne nye bekjente, spesielt når de selv er nye i byen. Folk finner hverandre og samler seg over aktiviteter. Alle er såklart velkomne, påpeker Geiger.

— Jeg setter veldig pris på å organisere slike aktiviteter, men også å ta del i det. Min opplevelse er at folk er åpne for å møtes og gjøre ting, og setter stor pris på at de har et sted å dra.

«Det er ingen spesifikke regler, annet enn at vi leker vennlig og viser respekt ovenfor andre.» står det under arrangementet på Facebook.

Snøballkrigen vil finne sted i Sofienbergparken, lørdag 7. januar kl. 13.

Powered by Labrador CMS