— En person er pågrepet av politiet på utsiden av en adresse. Inne i en leilighet er det funnet en hardt skadd person, opplyser politiet
— En person er pågrepet av politiet på utsiden av en adresse. Inne i en leilighet er det funnet en hardt skadd person, opplyser politiet

Alvorlig voldsepisode i Grüners gate. En person funnet skadd i leilighet

Politiet rykket søndag ettermiddag ut til Grünerløkka hvor de har funnet en person med kuttskader inne i en leilighet i Grüners gate. En person er pågrepet, opplyser politiet.

Publisert

Politiet opplyste om hendelsen ved 16.30-tiden søndag ettermiddag. Det ble først meldt at personen var alvorlig skadd, men etter at sykehuset hadde gjennomført sin sjekk, blir skadene nå vurdert som moderate, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter.

Til VG sier operasjonsleder Vidar Pedersen at politiet fikk kontroll på en aggressiv person utenfor leiligheten i Grüners gate.

— Fornærmede har en del kutt

— Inne i leiligheten finner vi en person som fremstår skadd. Førsteinntrykket fra helsepersonell er at han er hardt skadd. Ambulanse har ankommet, og vi har kontroll på stedet, men det er en god del blod. Fornærmede har en del kutt, som ifølge helse trolig ikke stammer fra knivstikk, sier Pedersen.

Operasjonslederen legger til at det har vært en god del bråk også ute i gata, men at det virker som om voldshandlingen har skjedd inne i leiligheten.

Powered by Labrador CMS