Grüner feirer Håvard Salsten (midten) sin scoring under eliteseriekampen i ishockey mellom Grüner og Frisk Asker i Grünerhallen.
Grüner feirer Håvard Salsten (midten) sin scoring under eliteseriekampen i ishockey mellom Grüner og Frisk Asker i Grünerhallen.

Storhamars kamp mot Grüner virusutsatt, men ingen smitte hos Oslo-laget

Torsdagens eliteseriekamp i ishockey mellom Storhamar og Grüner måtte utsettes, men ingen av Oslo-lagets spillere har testet positivt.

Publisert

Årsaken til at kampen ble utsatt på kort varsel, var at en Grüner-spiller hadde status som nærkontakt til en person som er påvist smittet av koronaviruset. Det opplyste Norges Ishockeyforbund i en pressemelding.

Det er derimot ingen smitte i spillergruppen, kan Grüner fortelle via sin twitterkonto.

«Hurtigtest av «nærkontakt-spiller», som er i isolasjon, viste negativ test. Bydelens smittevernteam har klarert at laget ikke skal i karantene. Hele saken er håndtert i henhold til gjeldende protokoll og bestemmelser, skriver klubben på sin twitterkonto.

Flere kamper utsatt

Likevel blir det ingen ting av torsdagens kamp i Grünerhallen. Kampen har inntil videre ikke blitt satt opp igjen.

Oppgjøret er ikke det første i eliteserien som rammes av virusproblematikk den siste tiden. En rekke klubber har fått utsatt kamper som følge av smitte og karantenetid.

I Sparta har blant annet 14 spillere testet positivt på viruset.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.