Til tross for å ha scoret to sene mål, gjenstod det ikke nok tid til å ta igjen ledelsen til Sparta.

Grüner tapte målrik bortekamp mot Sparta

Grüner hadde vunnet sine to seneste kamper i Fjordkraftligaen, men lørdag måtte de se seg slått av Sparta på bortebane. Forsøket på en opphenting startet for sent for Oslo-laget.

Sparta slo til med hele 7-3-seier over Grüner. Lars Lundberg ga hjemmelaget 1-0, mens Nils Carnbäck utlignet. Vetle Salsten satte 2-1, og Lundberg økte til 3-1 i første perioden.

Mål fra Erik Selin og Paulinius Gintautas ble til en 5-1-ledelse. Selin satte sitt annet og tredje mål for kvelden, før Jussi Tamella og Sebastian Christiansen reduserte nederlaget til 3-7.

Kampfakta, Sparta – Grüner 7-3 (3-1, 2-0, 2-2):

1. periode: 1-0 (4.57) Emil Lundberg (Kristian Jakobsson, Jesper Martinsen Lilleberg), 1-1 (7.16) Nils Patrik Carnbäck (Karl Henrik Jan Olovsson), 2-1 (10.12) Vetle Salsten (Jonas Meisingset, Henrik Knold), 3-1 (17.44) Lundberg (Marcus Fagerudd, Niklas Roest).

2. periode: 4-1 (21.16) Sebastian Selin (Martin Grönberg), 5-1 (26.28) Paulius Gintautas (Fagerudd, Jakobsson).

3. periode: 6-1 (48.14) Selin (Grönberg, Håvard Salsten), 7-1 (48.31) Selin (Lilleberg), 7-2 (49.17) Jussi Tammela (Olovsson), 7-3 (59.22) Sebastian Labori Christiansen (Carnbäck, Calle Rune Spaberg Olsen).

Utvisninger: Sparta 7 x 2 min., Grüner 4 x 2 min.