Mest lest
Her kan du melde deg på VårtOslo sitt nyhetsbrev.
Vennligst fyllt ut skjemaet på denne siden for å motta gratis nyhetsbrev fra oss.
Onsdag ettermiddag var det duket for åpningen av Veggie de Luca, den første vegan- og vegetarbutikken til butikkjeden Deli de Luca i Oslo.
Den nye grønne butikkvarianten åpnet sitt første utsalg i Thorvald Meyers gate 34, i samme lokaler som hvor den første Deli de Luca-butikken åpnet i Oslo i 2003.
— Ambisjonen er å sette et ordentlig fotavtrykk på Grünerløkka med «Veggie de Luca» sier Tormod Lier i Deli de Luca.
Deli de Luca er nå den første kjeden i Norge som åpner et rendyrket vegan- og vegetarkonsept. I de nye butikkene vil det tilbys et annerledes produktutvalg enn i de andre butikkene.
Fersksmurt mat med smaker fra hele verden vil stå i fokus, slik som falaffelvaffel, libabrød og nysmurte surdeigsbaguetter med potetflak står blant annet på menyen.
— Vi tilbereder produktene på vårt eget kjøkken, så produktene skal være så ferske som mulig. Butikken vil levere til alle dagens måltider, og vi tilbyr også produkter som kundene kan ta med hjem og varme selv, forteller Lier.
Ettersom trenden og etterspørselen i markedet på grønnere og mer miljøvennlige varer er tydelig, håper butikkjeden at det på sikt vil bli mulig å åpne flere «Veggie de Luca»-butikker i byen.
Vennligst fyllt ut skjemaet på denne siden for å motta gratis nyhetsbrev fra oss.