Mang en forbipasserende sto nysgjerrig og bivånet hendelsen da nye Veggie de Luca åpnet lokalet i Thorvald Meyers gate 24 onsdag ettermiddag.

I Thorvald Meyers gate 34 kan du nyte en saftig falaffelvaffel eller andre vegetariske småretter. Deli de Luca har åpnet sitt første vegan- og vegetarkonsept på Grünerløkka

Hos Veggie de Luca kan du spise veganske og vegetariske måltider med god samvittighet. Onsdag åpnet det nye grønne butikkonseptet til Deli de Luca i Thorvald Meyers gate 34 på Grünerløkka.

Publisert

Onsdag ettermiddag var det duket for åpningen av Veggie de Luca, den første vegan- og vegetarbutikken til butikkjeden Deli de Luca i Oslo.

Et rendyrket vegan- og vegetarkonsept

Den nye grønne butikkvarianten åpnet sitt første utsalg i Thorvald Meyers gate 34, i samme lokaler som hvor den første Deli de Luca-butikken åpnet i Oslo i 2003.

— Ambisjonen er å sette et ordentlig fotavtrykk på Grünerløkka med «Veggie de Luca» sier Tormod Lier i Deli de Luca.

Veggie de Luca på Grünerløkka blir butikkjedens første rendyrkede vegan- og vegetarkonsept.

Deli de Luca er nå den første kjeden i Norge som åpner et rendyrket vegan- og vegetarkonsept. I de nye butikkene vil det tilbys et annerledes produktutvalg enn i de andre butikkene.

Falaffelvaffel og libabrød

Fersksmurt mat med smaker fra hele verden vil stå i fokus, slik som falaffelvaffel, libabrød og nysmurte surdeigsbaguetter med potetflak står blant annet på menyen.

På innsiden av butikken er både varer og interiør mindre skrikende i fargene.

— Vi tilbereder produktene på vårt eget kjøkken, så produktene skal være så ferske som mulig. Butikken vil levere til alle dagens måltider, og vi tilbyr også produkter som kundene kan ta med hjem og varme selv, forteller Lier.

Ettersom trenden og etterspørselen i markedet på grønnere og mer miljøvennlige varer er tydelig, håper butikkjeden at det på sikt vil bli mulig å åpne flere «Veggie de Luca»-butikker i byen.

Powered by Labrador CMS