Sommerbiblioteket på Schous plass har sin siste åpne utedag fredag 7. august. — Det er bare å stikke innom, sier Lea Webøe, som har vært ansatt på utebiblioteket hele sommeren.

Fredag er siste dag for utebiblioteket på Schous plass

— Vi har vår siste dag med med utebiblioteket fredag 7. august, så det er bare å komme fra kl.13 og henge, sier Lea Webøe, som har jobbet på utebiblioteket hele sommeren.

Mange nordmenn har måttet tilbringe feriedagene sine i hjembyen denne sommeren på grunn av covid-19. Men heldigvis har byen kunnet tilby mange ulike uteaktiviteter for folk som savner noe morsomt og sosialt å finne på.

Sommerbiblioteket har masse fine leker og aktiviteter for barn som kjeder seg. Men på fredag har de sin siste dag for biblioteket går tilbake til normalen.

En avslappet lekeplass

I et av byens mest trangbodde bydeler, nærmere bestemt på Schous plass på Grünerløkka, har Deichman hatt et sommeråpent utebibliotek.

— Her kan man komme og leke eller bare slappe av hvis man vil det, sier Lea Webøe som har jobbet som utekontakt på biblioteket.

Et utvalg leker og aktivitetsgjenstander er tilgjengelige for de som måtte ønske å sprite opp sommerdagen med mer moro.

Ifølge Webøe har utebiblioteket vært en suksess.

— Vi holder åpent fra klokken ett

Lea Webøe mener utebiblioteket har vært en suksess. Hun håper folk vil komme og nyte gleden en siste dag for den vesle plassen ryddes for leker.

Utebiblioteket er utstyrt med verksted for håndarbeid, en mobil utlånsstasjon, tre langbord prydet med gratis bøker, ping-pong bord og en rekke leker og utespill til bruk.

— Jeg mener det har vært en suksess, sier Webøe og legger til at de som vil komme gjerne må stikke innom på utebibliotekets siste åpningsdag fredag 7. august.

— Vi holder åpent fra klokken ett, så det er bare å komme, sier hun.

Powered by Labrador CMS