Leder for damehockeyen i Grüner, Margaret Aaram, og A-lagsspiller Bente Volden ønsker seg flere spillere før årets sesong.
Leder for damehockeyen i Grüner, Margaret Aaram, og A-lagsspiller Bente Volden ønsker seg flere spillere før årets sesong.

Grüner ishockey stiller to damelag denne sesongen. Nå etterlyser de flere spillere

Det blir både eliteserie og førstedivisjonshockey for damene i Grüner hockey neste sesong. — Vil du være med å spille er det bare å ta kontakt, lokker klubben.

Publisert

Fjorårets hockeysesong ble en gedigen opptur for den gamle ishockeystorheten Grüner. Ikke bare gjorde herrelaget comeback i norsk hockeys øverste divisjon etter 43 års fravær, men kvinnelaget rykket etter sesongen opp til kvinnenes eliteserie.

Nå har klubben bestemt seg for å satse på to kvinnelag neste sesong. Ett eliteserielag og ett lag i førstedivisjon.

— Den rette veien å gå

— Etter et par sesonger i toppen av kvinnenes førstedivisjon, så har lysten til å måle krefter med eliteserielagene meldt seg. Med stor spillerstall og mål om å skape et godt tilbud til de yngre jentene i Grüner, mener vi at dette er den rette veien å gå, sier leder for kvinnehockeyen i klubben, Margaret Aaram.

Nå drømmer hun om å sørge for solide resultater for begge lag den kommende sesongen.

Grüner-jentene sikret opprykk til eliteserien for kvinner etter fjorårets sesong.
Grüner-jentene sikret opprykk til eliteserien for kvinner etter fjorårets sesong.

— Vi trenger imidlertid noen flere spillere for å kunne ha to solide lag og søker derfor kontakt med deg som kunne tenke deg å være med på neste sesongs eventyr, sier Aaram.

Fått flere nye spillere

Den 4. juni la klubben ut en oppfordring på sine egne Facebook-sider for å komme i kontakt med nye spillere.

— Vi har allerede fått flere henvendelser men vi har fortsatt plass til flere spillere, forsikrer Margaret Aaram.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS