Spesialenheten koblet inn etter at innbruddstyv falt fra 4. etasje

Spesialenheten er varslet etter at en innbruddstyv falt fra en leilighet i fjerde etasje i Trondheimsveien søndag morgen og ble kritisk skadd. Politiet var på stedet da ulykken skjedde.

Publisert

– Spesialenheten er rutinemessig varslet med tanke på omstendigheter og skadeomfanget i saken, sier krimleder Yvonne Bjertnæs ved krimvakta i Oslo politidistrikt til NRK.

Politiet fikk melding om et mulig innbrudd klokken 08.14. Meldingen gikk ut på at en mann ble sett på taket av et bygg i Trondheimsveien. Ifølge vitner kjente han på flere balkongdører og kom seg til slutt inn i bygget.

Kritisk skadd

Det ble sendt en patrulje til stedet, og personen var da på vei ut av et vindu i fjerde etasje, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NRK. Da politiet var på stedet, falt mannen fra fjerde etasje ned på bakken. Han fikk behandling på stedet før han ble sendt til sykehus.

– Han er fortsatt kritisk skadd og er på Ullevål sykehus. Vi har tatt vitneavhør og gjort teknisk og taktisk etterforskning på stedet, sier Engeseth.

Powered by Labrador CMS